Grillkåta 6,5 m²

Den varma stämningen och mjukheten hos renfällar och den brinnande öppna elden gör grillkåtan till en trevlig plats att tillbringa kvällen med.Grillkåtan erbjuder en skyddad plats att laga mat i en hisnande atmosfär, även i din trädgård.De sofistikerade detaljerna i grillhuset och de högkvalitativa Lapplandsprodukter kronar din upplevelse.

4,9 m²

6,5 m²

9 m²

12 m²

17 m²

25 m²

Arctic Grillkåta

Grillkåtan är utformat för att passa in i den nordiska miljön. Förutom Lapplands stämning, kombinerar grillåtan en avkopplande och tidlös stil. Du kan njuta av atmosfären i grillkåtan året runt. De kraftiga väggar och tvåglasfönster håller värmen inne och kylan ute, på sommaren kan du öppna alla fönster och njuta av god mat och sällskap, även på en varm dag. Under kvällen, vid elden, kommer berättelser till liv. När natten kommer kan du vika bänkarna och tillbringa en minnesvärd natt i grillhuset och lyssna på naturens ljud.

När kvalitet avgör

Arctic Finland House har tillverkat grillkåtor sedan 1996 och under åren har grillkåtan utvecklats baserat på kundupplevelse och på vår egen design.Tiotusentals grillhus har sålts över hela världen.Alla delar är tillverkade av material med lång livslängd och väl underhållna grillkåtor bibehålls över generationer.