Saunakota 9 m²

Pihasauna on perinteisesti kuulunut suomalaisen kodin pihapiiriin. Siellä on rentouduttu ja purettu kiireisen päivän paineet, nautittu yhdessäolosta ja lempeistä löylyistä. Saunakodassa voit todella heittäytyä happirikkaiden ja lempeiden löylyjen ääreen.
Täältä et malta lähteä pois.

Combikodan löylyjä ja tunnelmaa ei voita mikään. Saunaan sopii suurempikin seurue ja löylyttelyn jälkeen on miellyttävää valmistaa ateria saunojille ja jatkaa iltaa iloisesti grillitulen lämmössä.

Saunakota 9 m²

Grillikota 9 m² + sauna

Combikota 17 m²

Saunakota 9 m²

Saunakota on oiva pihasauna kotisi tai loma-asuntoasi pihalle. Sauna toimii puukiukalla, joka lämmittää samalla pesuveden käyttöösi. Kodan muotonsa ansiosta, saunaan mahtuu yhdellä kerralla suurempikin määrä ihmisiä. Ulkosaunominen ei ole koskaan ollut näin mukavaa ja mieleenpainuvaa. Saunakota tarjoaa takuuvarmasti ikimuistoisen löylykokemuksen.

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut pihatuotteita jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella pihatuotteita on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Tuotteita on myyty kymmeniä tuhansia ympäri maailmaa ja suunnittelussa on aina luotettu suomalaiseen tapaan tehdä kestäviä ja kauniita ratkaisuja. Hyvin pidettynä tuotteet säilyvät sukupolvien ylitse.