Camping tynnyri Kristina

Kun etsit pientä ja nopeaa ratkaisua majoitustilan tarpeeseen, on Camping tynnyri kuin sinulle tehty pieni aitta. Juliassa on vuodepaikkoja kahdelle ja Kristiinassa neljälle yöpyjälle. Molemmista löytyy myös pieni eteinen ja terassi. Camping tynnyri on ehdottomasti myös lasten suosikkipaikka. Camping tynnyri toimitetaan kokonaisena tontillesi. Sinun tarvitsee vain tehdä sille tasainen pohja valmiiksi. Camping tynnyrin vankka rakenne ja laadukkaat ikkunat tarjoavat lämpimän ja mukavan aitan yöpymiseen.

Julia

Kristina

Kristina

Camping tynnyri Kristina on nopea ja helppo tapa lisätä vierasmaja omaan pihaasi. Kristina tarjoaa yöpyjilleen ainutkertaisen kokemuksen nukkua tynnyrissä. Suuren kokonsa ansiosta Kristinaan mahtuu neljä henkilöä viettämään yönsä. Tynnyri tulee valmiiksi koottuna ja on heti valmis käytettäväksi.

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut piharakennuksia jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella tuotteita on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Camping mallisto on suunniteltu niille, jotka haluavat tarjota vierailleen ainutkertaisen kokemuksen.