Combikota 17 m²

Pihasauna on perinteisesti kuulunut suomalaisen kodin pihapiiriin. Siellä on rentouduttu ja purettu kiireisen päivän paineet, nautittu yhdessäolosta ja lempeistä löylyistä. Saunakodassa voit todella heittäytyä happirikkaiden ja lempeiden löylyjen ääreen.
Täältä et malta lähteä pois.

Combikodan löylyjä ja tunnelmaa ei voita mikään! Saunaan sopii suurempikin seurue ja löylyttelyn jälkeen on miellyttävää valmistaa ateria saunojille ja jatkaa iltaa iloisesti grillitulen lämmössä.

Saunakota 9 m²

Grillikota 9 m² + sauna

Combikota 17 m²

Combikota 17 m²

Combikota on suunniteltu tuomaan Suomen Lapin tunnelma sinun pihallesi. Combikodassa yhdistyy grillikodan ja saunakodan ominaisuudet. Grillikodassa voit istua iltaa ja valmistaa tulen ääressä maittavaa ruokaa. Kun ilta alkaa hämärtymään, niin voit vieraittesi kanssa siirtyä saunan puolelle nauttimaan puukiukaan lempeistä löylyistä. Combikota on myös erinomainen vierasmaja, kun vieraasi haluavat viettää ikimuistoisen yön kodassa.

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut pihatuotteita jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella pihatuotteita on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Tuotteita on myyty kymmeniä tuhansia ympäri maailmaa ja suunnittelussa on aina luotettu suomalaiseen tapaan tehdä kestäviä ja kauniita ratkaisuja. Hyvin pidettynä tuotteet säilyvät sukupolvien ylitse.