Huvimaja Victoria 12 m²

Valoisa ja tyylikäs huvimaja tarjoaa suojaisan ja varjoisan paikan viettää aikaa. Paikan, jossa voit valmistaa ruokaa ja nauttia perheen ja ystävien seurasta. Voit nauttia huvimajasta myös talvella, jolloin loimuava tuli lämmittää mukavasti. 

6,5 m²

9 m²

12 m²

18 m²

Huvimaja Victoria

Huvimaja Victoria on kaunis ja monikäyttöinen piharakennelma. Vankat seinät ja kaksikertaiset ikkunat pitävät lämmön sisällä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä. Kesällä avattava ikkuna antaa sinulle mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta, vaikka ulkona olisi helteinen päivä. Illan aikana tulen ääressä tarinat heräävät henkiin. Yön saapuessa voit levittää penkit ja viettää ikimuistoisen yön huvimajassa kuunnellen luonnon ääniä.

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut pihatuotteita jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella tuotteita on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Tuotteita on myyty kymmenia tuhansia ympäri maailmaa ja tuotteen suunnittelussa on aina luotettu suomalaiseen suunnitteluun. Kaikki osat on valmistettu aikaa kestävästä materiaalista ja hyvin pidettynä tuotteet säilyy sukupolvien ylitse.