Paviljonki

Paviljonki tarjoaa viehättävän paikan iltapäiväkahville, suuret ikkunat tuovat valoa ja viihtyisyyttä. Ei haittaa vaikka ulkona sade piiskaisi puita, paviljongin lämmössä et sitä edes huomaa. Paviljongin voit sisustaa oman mieltymyksesi mukaan, tilaa on vaikka sohvaryhmälle tai ruokapöydälle. Verhoilla luot pehmeyttä ja kotoisuutta.

7 m²

10 m²

13 m²

17 m²

Milano & Rimini

Paviljonki Milano on 8-kulmainen ikkunallinen paviljonki. Milano sopii sinulle, kun haluat säästä riippumatta nauttia syysiltojen hämärästä. Avokatos Rimini on rakennettu samalla pohjalle, mutta ilman ikkunoita ja ovea. Rimini sopii silloin, kun etsit pihallesi suojaa suoralta auringolta tai pieneltä vesisateelta.

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut pihatuotteita jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella pihatuotteita on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Tuotteita on myyty kymmeniä tuhansia ympäri maailmaa ja suunnittelussa on aina luotettu suomalaiseen tapaan tehdä kestäviä ja kauniita ratkaisuja. Hyvin pidettynä tuotteet säilyvät sukupolvien ylitse.