Tynnyrisauna Oskar

Tynnyrisauna Oskar on heti valmis pihasauna, joka tarjoaa muotonsa ansiosta unohtumattoman saunakokemuksen. Tynnyrisauna kuljetetaan ja nostetaan kokonaisena pihaasi. Sinun tarvitsee vain valita paikka tynnyrisaunalle ja nauttia löylyistä. Vieraasi tulevat ihastumaan tynnyrisaunan tunnelmaan ja sen pehmeisiin löylyihin.

Alex

Valter

Anton

Emil

Oskar

Tynnyrisauna Oskar

Tynnyrisauna Oskar on heti valmis pihasauna, joka tarjoaa muotonsa ansiosta unohtumattoman saunakokemuksen. Tynnyrisauna kuljetetaan ja nostetaan kokonaisena pihaasi. Näin sinun ei tarvitse muuta kuin valita paikka tynnyrisaunalle ja nauttia löylyistä. Vieraasi tulevat ihastumaan tynnyrisaunan tunnelmaan ja sen pehmeisiin löylyihin.

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut grillikotia jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella grillikotaa on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Grillikotia on myyty kymmenia tuhansia ympäri maailmaa ja tuotteen suunnittelussa on aina luotettu suomalaiseen suunnitteluun. Kaikki osat on valmistettu aikaa kestävästä materiaalista ja hyvin pidettynä grillikota säilyy sukupolvien ylitse.