Tynnyrisauna Alex

Tämän helpommaksi ei pihasaunan hankkiminen tule! Pääset jo samana iltana nauttimaan ihanista löylyistä, sillä saunan pyöreän muodon ansiosta sauna lämpenee nopeasti ja happirikkaat löylyt leviävät tasaisesti joka puolelle. Voiko saunominen olla nautittavampaa?

Tynnyrisaunan voit valita joko pysty- tai vaakamallisena. Terassilla varustetussa saunassa pääset mukavasti vilvoittelemaan sateisellakin kelillä.

Alex

Valter

Uno

Oskar

Tynnyrisauna Alex

Tynnyrisauna Alex on heti valmis pihasauna, joka tarjoaa muotonsa ansiosta unohtumattoman saunakokemuksen.
Tynnyrisauna kuljetetaan ja nostetaan kokonaisena pihaasi. Sinun tarvitsee vain valita paikka tynnyrisaunalle ja nauttia saunasi löylyistä. Vieraasi tulevat ihastumaan tynnyrisaunan tunnelmaan ja sen pehmeisiin löylyihin.

Alex Basic -mallissa lauteet ovat vastakkain. Kiuas on tynnyrin
takaosassa ja ikkunat sen molemmin puolin.

Alex Delux -mallissa kiuas on oven vieressä ja lauteet kiertävät
kolmella seinällä. Takaosassa on suuri panoraamaikkuna

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut grillikotia jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella grillikotaa on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Grillikotia on myyty kymmenia tuhansia ympäri maailmaa ja tuotteen suunnittelussa on aina luotettu suomalaiseen suunnitteluun. Kaikki osat on valmistettu aikaa kestävästä materiaalista ja hyvin pidettynä grillikota säilyy sukupolvien ylitse.