Grillikota 25 m²

Lämmin tunnelma, porontaljojen pehmeys ja loimuava avotuli luovat yhdessä grillikodasta miellyttävän paikan viettää iltaa. Grillikota tarjoaa suojaisan paikan valmistaa ruokaa erähenkisessä tunnelmassa, vaikka piharakennus olisikin takapihallasi. Grillikodan viimeistellyt yksityiskohdat sekä korkealaatuiset lapintuotteet kruunaavat kokemuksesi.

4,9 m²

6,5 m²

9 m²

12 m²

17 m²

25 m²

Arctic Grillikota

Arctic Grillikota on suunniteltu tuomaan Suomen Lapin tunnelma sinun pihallesi. Grillikodassa yhdistyy Lapin tunnelman lisäksi, rentouttava ja ajaton tyyli. Voit nauttia grillikodan tunnelmasta ympärivuoden. Vankat seinät ja kaksikertaiset ikkunat pitävät lämmön sisällä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä. Kesällä avattavat ikkunat antavat sinulle mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta, vaikka ulkona olisi helteinen päivä. Illan aikana tulen ääressä tarinat heräävät henkiin. Yön saapuessa voit levittää penkit ja viettää ikimuistoisen yön grillikodassa kuunnellen luonnon ääniä.

Kun laatu ratkaisee

Arctic Finland House on valmistanut grillikotia jo vuodesta 1996 lähtien ja näiden vuosien varrella grillikotaa on kehitetty asiakkaiden kokemusten perusteella. Grillikotia on myyty kymmenia tuhansia ympäri maailmaa ja tuotteen suunnittelussa on aina luotettu suomalaiseen suunnitteluun. Kaikki osat on valmistettu aikaa kestävästä materiaalista ja hyvin pidettynä grillikota säilyy sukupolvien ylitse.